Hinnat ja vuokrausehdot

 
Päivä Vuokra-aika Hinta
Maanantai-perjantai klo 8-18 300,00 €
Maanantai-torstai klo 8-24 400,00 €
Perjantai klo 8-24 500,00 €
Lauantai klo 9-24 600,00 €
Sunnuntai klo 9-24 500,00 €

Kokousvuokra, arkisin (sis. perussiivous)

3 h

200,00 €

 

Lisätunnit (klo 02 asti)

Perussiivous

Astiaston vuokra (60 hlöä)

Pöytäliinojen vuokra (sis. pesu)

Hinnat sisältävät alv 24 %.

 

50,00 €/h

150,00 €

100,00 €

100,00 €

 

 

 

1. Vuokrauksen kohde
 
Vuokrauksen kohteena on kokous- ja juhlatila Vakkaskievari. Vuokraukseen sisältyy oikeus juhlatilaa ympäröivän piha-alueen käyttöön.

 

2. Vuokra-aika

Vuokraus sisältää esittelykäynnin lisäksi yhden maksuttoman suunnittelukäynnin tilassa erikseen sovittuna aikana.

Vuokrauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Jollei muusta ole sovittu, vuokra-aika on klo 9.00 ja 24.00 välinen aika. Tilauksen yhteydessä on sovittava mahdollisista lisätunneista, joista peritään hinnaston mukainen maksu.

Vuokralaisen on noudettava tavaransa ja suoritettava tilojen siivous seuraavana päivänä klo 08.00 mennessä, ellei muusta ole sovittu.

3. Maksu- ja peruutusehdot

Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen.

Varauksen yhteydessä tilojen vuokraajalle lähetetään varausmaksulasku (25 % vuokrahinnasta), joka hyvitetään loppulaskusta. Varaus vahvistetaan vasta, kun varausmaksu on maksettu. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti. Loppumaksusta tilojen vuokraajalle lähetetään toinen lasku, joka pitää olla maksettuna ennen tilaisuuden alkua.

Varausmaksua ei palauteta varauksen peruuttamisesta huolimatta. Alle 14 vuorokautta ennen tilaisuuden ajankohtaa peruutetut varaukset veloitetaan täysimääräisenä.

Jos asiakkaan varatessa tilaa tilaisuuteen on aikaa alle 1 kk, varausmaksu ja loppusumma maksetaan samalla laskulla, joka pitää olla maksettuna ennen tilaisuuden alkua.

Ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo, ilkivalta) vuokranantaja voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua. Vuokralleottajalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. Avain

Tilojen avain luovutetaan vuokralaiselle erikseen sovittavana ajankohtana. Vuokra-ajan päättyessä avain jätetään sille varattuun paikkaan Vakkaskievarin pirttiin.

Hävinneestä avaimesta peritään vuokralaiselta 300 euron korvaus.

5. Siivous

Vuokralaisen tulee käyttää tiloja noudattaen normaalia siisteyttä ja hyviä käytöstapoja.

Vuokralainen vastaa tilojen siivouksesta tilaisuuden jälkeen seuraavaan aamuun klo 8.00 mennessä, ellei muusta ole sovittu. Siivouksessa on noudatettava tiloissa olevia siivousohjeita.

Mikäli tilat eivät ole asiallisessa ja siistissä kunnossa tilaisuuden jälkeen ja/tai siivousohjeita ei ole noudatettu, vuokranantaja laskuttaa vuokralaiselta siivouksesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

6. Vahingonkorvaukset

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutetut vahingot. Vuokralainen on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen syntyneistä tai ilmenevistä vahingoista, jotka ovat aiheutuneet vuokralaisen tilaisuudessa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

7. Järjestyssäännöt

Vuokranantajalla, sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli siitä katsotaan aiheutuvan vaaraa kiinteistölle ja/tai irtaimistolle ja/tai haittaa naapurustolle ja/tai ympäristölle. Tilaisuus voidaan keskeyttää myös, mikäli vuokrausehtoja ei noudateta.

Vuokralainen huolehtii ja vastaa siitä, että ajoneuvot pysäköidään niille osoitetulle pysäköintialueelle.

Kynttilöiden polttaminen sisätiloissa on sallittua vain vuokranantajan hyväksymissä astioissa ja vain, jos siitä on erikseen sovittu vuokranantajan kanssa.

Tupakointi kaikissa sisätiloissa ja ulkoterassilla on kielletty. Tupakointi on sallittu vain sille varatulla ja osoitetulla alueella ulkona siten, ettei siitä aiheudu haittaa.

Vuokralainen vastaa tilojen lukitsemisesta tilaisuuden ja vuokra-ajan päättyessä.

Vuokralainen vastaa siitä, että kaikki vuokralaisen tilaisuuteen osallistuvat henkilöt noudattavat vuokrausehtoja.

8. Reklamaatiot

Mahdolliset tiloja koskevat reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä ja viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vuokranantaja ei korvaa vuokraajalle ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja eikä missään olosuhteissa välillisiä vahinkoja.

9. Muuta

Vuokranantaja pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Maksullisten yleisötapahtuminen järjestäminen tiloissa on kielletty.